FASTE ÅRLIGE ARRANGEMENTER I FORSAMLINGSHUSET

FÆLLESSPISNINGER:

Én gang om måneden, fra november til og med april, er der fællesspisning i Forsamlingshuset.

Hver gang er der 4-6 beboere, der går sammen om at lave maden.

Det skal være almindelig hverdagsmad, så alle kan være med, og det kan ligeså godt være ”mormor” mad som spaghetti med kødsovs eller burgere.

Borgerforeningen står for det økonomiske.

 

Der kommer som regel mange til fællesspisningerne og det er en hyggelig måde at være sammen på og lære nye/andre fra byen at kende, ikke mindst hvis man er nytilflytter.

FASTELAVN

Fastelavnssoldaterne i Mesing er en meget gammel tradition. Søndag før fastelavn går soldaterne rundt til alle i Mesing og opland og samler penge ind til at holde fastelavnsfesten i forsamlingshuset. Festen arrangeres af forældrene til de to ældste af soldaterne. Borgerforeningens bestyrelse hjælper med salg af fastelavnsboller m.m.

HUSK DERFOR at tage godt imod fastelavnssoldaterne – og som forældre at være med til at denne tradition bliver videreført.

FORÅRSFEST

Forårsfesten afholdes normalt i marts måned. Det kan være som dilettant, revy eller som en temafest.

Har du / I lyst til at være med til at arrangere forårsfesten, så kontakt bestyrelsen, så vi kan aftale nærmere.

HØSTFEST

Høstfesten afholdes normalt i oktober måned. 

JULETRÆSFEST

Juletræsfesten afholdes normalt i begyndelsen af december. Den arrangeres af forældrene, som aftaler indbyrdes, hvem der skal stå for årets arrangement. Borgerforeningens bestyrelse sørger for juletræ og sælger glögg, æbleskiver, kaffe/the og småkager.